top of page

MARKISER

Få mere glæde af din terrasse — og din stue, dit køkken og resten af huset.

 

Med en markise kan du forlænge aftenerne på terrassen, og regulere temperaturen indendørs. Desuden undgår du pladskrævende parasoller, som aldrig rigtig er til at placere så de skygger ordentligt.

 

Vi opsætter danskfremstillede kvalitetsmarkiser som hjælper dig med at kontrollere solen indendørs og udendørs. Vi laver dem efter mål, og du bestemmer selv om de skal betjenes elektrisk, med fjernbetjening eller manuelt med drejehåndtag.

 

Markiserne leverer vi i alle farver og mønstre og vi har helt sikkert også en model som passer til dit hus.

 

Faldarmsmarkiser til vinduer og altaner.

 

En faldarmsmarkise er meget vindstabil og monteres typisk når du vil skærme et vindue eller en altan for solen. Med en udfaldsvinkel på op til 45 grader beskytter den effektivt for selv lavtstående sol.

 

Vores faldarmsmarkiser leveres i vedligeholdelsesfri materialer: Aluminium med natureloxeret overflade eller lakeret i en farve som passer til dit hus. Valsen er monteret i en aluminiumskassette som beskytter dugen når markisen er rullet ind.

 

Dugen leverer vi i flere lysægte kvaliteter og i et stort udvalg af farver og mønstre.

 

Du vælger selv om markisen skal betjenes indefra eller udefra og om det skal foregå manuelt eller elektrisk. Vi leverer dem også med automatisk styring så sol og vind styrer markisen.

 

Knækarmsmarkiser til terrassen eller butikken.

 

Med en knækarmsmarkise kan du regulere klimaet på din terrasse. Der er fri passage under hele markisen og den leveres med et udfald på helt op til 4 meter. På flere af vores modeller bestemmer du selv udfaldsvinklen, så du kan justere den i takt med solens placering på himlen.

 

En knækarmsmarkise er et flot og alsidigt alternativ til en permanent overdækket terrasse.

 

Den er fremstillet i de samme vedligholdelsesfri materialer som faldarmsmarkisen og du bestemmer selv om den skal betjenes manuelt eller elektrisk med eller uden automatisk stying.

 

Ring til os på 40 79 79 30 og få et tilbud. Vi kommer naturligvis også gerne forbi og viser dig eksempler på farver og kvaliteter så du kan finde den rigtige markise til dit hus.

bottom of page