top of page

BLIK

Kobberinddækning af tilbygning
Bukning af zinkbakker
Håndlavede tagrender og nedløb

Lad os hjælpe dig med blikarbejdet. Vi arbejder både i zink og kobber.

 

Vi er specialister i alle former for blikarbejde. Vi arbejder både i zink og kobber og laver bl.a.

 

  • Tage på huse, garager, tilbygninger osv.

  • Inddækninger af kviste

  • Beklædning af gavle, udhæng, stern osv.

  • Sålbænke

  • Og meget mere

 

Kun fantasien sætter grænser for hvor du kan bruge zink eller kobber. Det er tidløst elegant, vedligeholdelsesfrit og klæder langt de fleste bygninger.

 

Valsblank eller forpatineret

 

Vi kan levere zink i både valsblank og forpatineret kvalitet. Den valsblanke zink patineres langsomt af vejrets påvirkning og efter nogle år fremstår den i en flot blågrå nuance. Hvis du vil have det patinerede look og ikke vil vente på at vejret gør sit arbejde, kan vi montere forpatineret zink. Forpatineringen ændrer ikke ved zinkens vedligeholdelsesfri egenskaber da det blot er en fremskyndelse af den naturlige proces.

 

Vi har også kobber i flere kvaliteter. Kontakt os, og vi kommer gerne forbi og viser dig prøver på de forskellige kvaliteter så du kan vurdere hvad der passer bedst til dit hus.

 

Tagrender og nedløb

 

Zinktagrender klæder både moderne og ældre huse. Det er et flot og eksklusivt alternativ til stål eller plastik. Og så er det omkostningseffektivt fordi det er rimeligt i anskaffelse, vedligeholdelsesfrit og holder i mange år.

 

Skal du have skiftet tag, må du sandsynligvis også udskifte dine tagrender. Overvej om ikke zinktagrender vil klæde dit nye tag og dit hus. Lad os give dig et tilbud.

Vi valser selv vores tagrender, så du kan være sikker på at vælger du zinktagrender fra os, får du kvalitetshåndværk i alle detaljer.

bottom of page